June 2, 2020

Little V

Heb je de afhaalmogelijkheden van Little V al bekeken?

Mmmmm. Ook Little V is sinds gisteren weer open! Zes dagen per week, standaard van dinsdag tot en met zondag. Daarnaast heeft Little V een afhaalmogelijkheid zodat je toch kunt genieten van hun gerechten wanneer er geen tafeltje meer vrij is op hun terras. Afhaaltijden zijn woensdag tot zondag van 16:00 tot 20:00. Ga naar www.littlev.nl om een pre-order te plaatsen.

Over Little V

In 2006 openende restaurateur Tan Do voor het eerst de deuren van Little V Den Haag, een klein restaurant in het hart van de stad. Gedreven om een stempel achter te laten bij het Nederlandse publiek en hen kennis te laten maken met de Vietnamese keuken, werd er dag in dag uitgebouwd aan het concept. Welk pad er ook bewandeld werd, de filosofie en bedrijfsvoering was altijd duidelijk voor ogen. Bij Little V moeten gasten lekker kunnen eten, goede persoonlijke service krijgen en dat in een sfeervol met aandacht samengesteld interieur ervaren. De opening van Little V Rotterdam volgde al snel in 2009 en nu, ruim 10 jaar en diverse verbouwingen verder, zijn Little V Den Haag en Rotterdam uitgegroeid tot een grote naam voor deVietnamese keuken.

#steundehoreca
#rotterdamzetdoor
#afhalenkanook
#afhalen
#afhalenrotterdam
#haalmenu
#rotterdamcity
#rotterdam
#horecastaystrong
#horecacomeback
#rotterdam010
#etenendrinken

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Ook interesse gekregen in de diensten van haalmenu.nl? Laat je gegevens hieronder achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laatste verhalen

A webbeluga website