September 11, 2020

Afhalen in Amersfoort? JEFF's is your place! Copy

We stellen je voor aan restaurant JEFF’s in Amersfoort. JEFF’s is een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een bourgondische avond uit. Naast het lekkere eten, kun je er ook genieten van een luxe huiskamergevoel met een warme, gezellige inrichting waar iedereen zich snel thuis voelt. Jeff’s biedt dé ingrediënten voor een heerlijke avond in Amersfoort.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📋 Op hun kaart vind je internationale gerechten met een moderne twist, waaronder hun pepesan ikan, een authentiek Indonesisch visgerecht, uit de keuken van Anna’s moeder, maar ook verrassende en originele veganistische gerechten zoals handgemaakte gyoza Jackfruit en gevulde Hokkaido pompoen met o.a. linzen en sticky tempéh. Kun je geen keuze maken uit al het lekkers? Laat je dan verrassen met het menu van de Chef!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🥬 JEFF’s gebruikt voor hun gerechten uitsluitend ingrediënten van de beste leveranciers uit de regio. I.v.m. Covid-19 zet Jeff’s ook extra in op takeaway op woensdag tot zondag tussen 16:00 en 20:00. Benieuwd naar hun gerechten? Check hun website!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waar vind je restaurant JEFF's?📍Arnhemseweg 30, Amersfoort

Ook interesse gekregen in de diensten van haalmenu.nl? Laat je gegevens hieronder achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laatste verhalen

A webbeluga website