May 14, 2020

Waarom haalmenu?

Haalmenu.nl is hét online platform waar je gemakkelijk en snel afhaalmogelijkheden van de beste restaurants bij jou in de buurt kunt vinden. In een tijd waarin uiteten veel minder vanzelfsprekend is door de ‘1.5 meter maatregelen’ kunnen we restaurantsen andere horecaondernemingen steunen door heerlijke gerechten af te halen.Haalmenu.nl voorziet gebruikers van een interactieve map waar je je locatie kunt invullen en met één druk op de knop kunt zien welke afhaalmogelijkheden er allemaal in de buurt te vinden zijn.

Het platform is opgericht door drie enthousiaste Rotterdammers die graag een steentje bijwillen dragen aan de horecasector die het zwaar te verduren heeft gehad de afgelopen tijd. Ondanks dat op 1 juni horecaondernemers hun deuren weer mogen openen zullen zij bij lange na niet de omzet kunnen draaien die ze gewend zijn.Daarnaast is het niet irreëel is dat we nog een tweede keer te maken krijgen met een coronagolf, met alle gevolgen van dien.

Op dit moment zijn we druk bezig om zo veel mogelijk afhaalmogelijkheden van Rotterdamse horecagelegenheden op onze interactieve kaart te zetten en zijn we in gesprek met verschillende partijen om erachter te komen hoe we het platform zo goed mogelijk kunnen laten voldoen aan de wensen van zowel de restaurants als de gebruikers. Help jij ons ook mee?

 

Voordelen voorrestaurants: 

Vergroot je zichtbaarheid voor consumenten die veel minder uiteten kunnen maar wel willen afhalen

Creëer mogelijkheden voor het maken van extraomzet door middel van afhaalmogelijkheden

Betaal geen hoge commissiekosten zoals op grote bezorg websites

 

Voordelen voorconsumenten:

 

Steun je lokale horeca-ondernemingen in tijden van coronacrisis

 Horeca ondernemingen hebben het zwaar door de coronacrisis. Gelukkig mogen zij op 1 juni weer open, helaas nog maar voor een zeer beperkt aantal bezoekers. Steun hen door heerlijke gerechten af te halen! 

Blijf je in beweging door je heerlijke maaltijd zelf op te halen

Zitten is het nieuwe roken. Bovendien staat de zomervoor de deur en zitten we al maanden opgesloten in quarantaine. Waarom trek je niet lekker je korte broek of favoriete jurkje aan en ga je je overheerlijke maaltijd zelf halen? Zo blijf jein beweging!

Voorkom je milieuvervuiling en gevaarlijke situaties door bezorgscooters

Het is algemeen bekend dat scooters enorm vervuilend zijn en dus schadelijk voor ons milieu. Daarnaast zorgt het toenemende aantal bezorgscooters voor steeds meer gevaarlijke situaties op de weg. Door zelf je maaltijd af te halen draag je een steentje bij aan de leefbaarheid van je stad.

Onderhoud op veilige afstand (1.5 meter) sociaal contact met mensen uit jouw buurt

 Veel mensenkampen met een gevoel van eenzaamheid in tijden van coronacrisis. Door je maaltijd af te halen bij restaurants bij jou in de buurt onderhoud je uiteraard op veilige afstand, fijn contact met mensen om je heen.

 

           

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@haalmenu.nl!

#steundehoreca
#rotterdamzetdoor
#afhalenkanook
#afhalen
#afhalenrotterdam
#haalmenu
#rotterdamcity
#rotterdam
#horecastaystrong
#horecacomeback
#rotterdam010
#etenendrinken
#corona

Ook interesse gekregen in de diensten van haalmenu.nl? Laat je gegevens hieronder achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laatste verhalen

A webbeluga website