November 26, 2020

Ken je de Sinterklaas Cheesecake Brownie en Fröbel kerstpakketten al?

Ken je Fröbel Rotterdam al? Hier ben je aan het juiste adres voor heerlijke broodjes, taartjes en koffie. Maar wat Fröbel écht te gek maakt is hun personeel! Fröbel werkt namelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dagelijks worden de broodjes, koffie en taarten vers bereid door hun bijzondere team dat voornamelijk bestaat uit medewerkers met een verstandelijke beperking. Zo wordt jouw ontbijt, lunch en ander lekkers met extra zorg bereid. Gaaf hè?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wij probeerden vandaag de nieuwe ‘Sinterklaas Cheesecake Brownie’ met zelfgebakken kruidnoot. Een aanrader als je het ons vraagt! Enthousiast geworden? Je kunt op twee plekken terecht: Fröbel Centrum (Westerstraat 79A) en Fröbel op Zuid (Carnissedreef 280).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
PS: ook met de kerst iets lekkers van Fröbel in huis? Check hun website www.frobelrotterdam.nl: je kunt nu namelijk ook speciale Fröbel kerstpakketten bestellen. 😏🎁🎄

Ook interesse gekregen in de diensten van haalmenu.nl? Laat je gegevens hieronder achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laatste verhalen

A webbeluga website