December 10, 2020

Ook grand-café restaurant Loos lanceert nieuwe bestelpagina!

🎉 Ook Loos, één van de bekendste grand-café restaurants van Rotterdam, werkt sinds vandaag met de online bestelpagina van haalmenu.nl. Dit betekent dat je nu gemakkelijk en snel gerechten van het Take away menu vooraf online kunt bestellen en betalen om ze vervolgens op te halen. Hierdoor gaat 100% van jouw geplaatste bestelling naar Loos en betalen zij geen torenhoge commissies. Wel zo fair in deze moeilijke tijd voor de horeca, vind je niet? 😊


🍴 Op het take away menu van Loos vind je naast de bekende “Doos van Loos”, Loos burger en het Loos bierpakket ook heerlijke broodjes, salades, taarten, wijnen en diverse koffie en thee. Ga snel naar www.loos-rotterdam.nl en klik op “TAKE-OUT” in de menu balk om al hun gerechten te bekijken en een bestelling te plaatsen.


📍 Grand-café restaurant Loos is sinds 1988 gevestigd in het monumentale Atlantic huis (Westplein 51), tegenover de historische Veerhaven. Op een steenworp afstand van je o.a. de Euromast, Het Park, de Erasmusbrug en het Wereldmuseum.

Ook interesse gekregen in de diensten van haalmenu.nl? Laat je gegevens hieronder achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laatste verhalen

A webbeluga website