May 22, 2020

Over Haalmenu.nl

Haalmenu.nl is hét online platform waar je gemakkelijk en snel afhaalmogelijkheden van de beste restaurants bij jou in de buurt kunt vinden. In een tijd waarin uiteten veel minder vanzelfsprekend is door de ‘1.5 meter maatregelen’ kunnen we restaurants en andere horecaondernemingen steunen door heerlijke gerechten af te halen. Haalmenu.nl voorziet gebruikers van een interactieve map waar je je locatie kunt invullen en met één druk op deknop kunt zien welke afhaalmogelijkheden er allemaal in de buurt te vinden zijn.

Het platform is opgericht door drie enthousiaste Rotterdammers die graag een steentje bijwillen dragen aan de horecasector die het zwaar te verduren heeft gehad de afgelopen tijd.Ondanks dat op 1 juni horecaondernemers hun deuren weer mogen openen zullen zij bijlange na niet de omzet kunnen draaien die ze gewend zijn. Daarnaast is het niet irreëel is dat we nog een tweede keer te maken krijgen met een coronagolf, met alle gevolgen van dien.

Op dit moment zijn we druk bezig om zo veel mogelijk afhaalmogelijkheden vanRotterdamse horecagelegenheden op onze interactieve kaart te zetten, en nemen we contact met hen op om erachter te komen hoe we het platform zo compleet mogelijk kunnen maken en staan open voor elke vorm van samenwerking!

#steundehoreca
#steundehorecaindezecoronatijden
#etenafhalen
#haalmenu
#horeca
#horecanederland
#horecarotterdam
#rotterdam
#rotterdamzetdoor
#rotterdampartners

Ook interesse gekregen in de diensten van haalmenu.nl? Laat je gegevens hieronder achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laatste verhalen

A webbeluga website