March 26, 2021

Thuis genieten met een grote G!

Brasserie Springer, dat in 2019 winnaar werd van de Gouden Pollepel (AD) en dit jaar tot de 500 beste restaurants van Nederland behoort volgens het gerenommeerde tijdschrift Lekker, staat voor genieten. Genieten van prachtige gerechten en bijzondere wijnen, perfect op elkaar afgestemd. Chef-kok Per Boerefijn en Sous-chef Jelmer Mourik koken zoals de Franse impressionisten schilderden: kleurrijk, vol en rijk, met het mooiste vlees, de verste vis en verrassende groenten. Vinoloog en gastvrouw Margot Boerefijn selecteert de lekkerste wijnen van over de gehele wereld voor je. Het team van Brasserie Springer staat voor je klaar voor een smaakvolle avond thuis uit eten!

 

Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.

 

Vanaf vandaag helpen wij Brasserie Springer met het mogelijk maken van bestellingen via hun eigen webshop. Ga snel naar www.brasseriespringer.nl en laat je verrassen door de heerlijke gerechten op hun (haal & bezorg)menu!

Ook interesse gekregen in de diensten van haalmenu.nl? Laat je gegevens hieronder achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laatste verhalen

A webbeluga website