July 24, 2020

We stellen je voor aan Hafid El Harchaoui van Eetcafé Landlust

We stellen je voor aan Eetcafé Landlust, geopend door Hafid el Harchaoui in maart 2019 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Zoals veel inwoners van Bos en Lommer is Hafid niet alleen Nederlands, maar heeft hij ook roots in het buitenland. Origineel geboren in het Rifgebergte in Marokko, verhuisde hij tijdens zijn 4e levensjaar met zijn ouders, broers en zus naar Nederland. Na jaren bij Pathé Tuschinski te hebben gewerkt, vond Hafid het tijd om zijn droom te verwerkelijken: een eigen zaak openen waar hij zijn kookkunsten en passie voor gastvrijheid en gezelligheid kon combineren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Landlust ligt in de opkomende buurt Bos en Lommer – in de volksmond ook wel Bolo genoemd – die de laatste jaren is uitgegroeid tot een hip stadsdeel in Amsterdam West. In Landlust wonen rond de 19 duizend mensen en net als de rest van Bos en Lommer is de buurt een samenstelling van mensen met verschillende achtergronden, culturen en leeftijden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fun fact: de olijfolie die Eetcafé Lanslust gebruikt voor hun gerechten is gemaakt van olijven afkomstig uit hun eigen olijfboomgaard in Marokko! Op foto 2 is te zien hoe de olijven geplukt en verzameld worden in Beni Touzine, Noord-Marokko. Ben je benieuwd hoe hun olijfolie smaakt? Probeer dan snel een van hun gerechten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
❗️ACTIE: via hun website kun je gerechten van Landlust bestellen met fikse korting en afhalen zodra het gerecht klaar is. Hun adres is: Willem de Zwijgerlaan 333 in Amsterdam.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
➡️ PS: Haalmenu.nl verzorgt ook online bestelpagina’s voor horecaondernemingen. Interesse? Neem dan contact met ons op via info@haalmenu.nl of 0615265236! ⬅️

Ook interesse gekregen in de diensten van haalmenu.nl? Laat je gegevens hieronder achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laatste verhalen

A webbeluga website